ph
 
  ph
belépés
regisztráció
ph Kosár tartalma:
A kosár üres!
ph
ph
ph
www.   .hu   .com   .net   .eu   .info   .org   .biz     több végződés    
ph
ph
ph
ph ph
ph
akciók
ph
domain
ph
tárhely
ph
árak
ph
kapcsolat
ph
ph
phph
ph
E-mail cím (felhasználói név):
ph
Jelszó:
ph
ph
ph
ph

megrendelés

ph
ph bullet ph Új domain regisztráció ph
ph ph ph
ph bullet ph Domain áthozatal ph
ph
ph

támogatás

ph
ph bullet ph Tudásbázis ph
ph ph ph
ph bullet ph Webmail ph
ph ph ph
ph bullet ph FTP engedélyezés ph
ph ph ph
ph bullet ph Domain admin ph
ph ph ph
ph bullet ph Php MyAdmin ph
ph ph ph
ph bullet ph Postfix Admin ph
ph ph ph
ph bullet ph Elfelejtett jelszó ph
ph ph ph
ph bullet ph Hűségprogram ph
ph
ph ph ph
ph
logo

Adatkezelési nyilatkozat

ph
ph
ph
A webpark.hu tulajdonosa és egyben üzemeltetője, a rendszerben tárolt adatok kezelője az Silicium Network Informatikai Kft. (továbbiakban: "Silicium Network Kft.", "Szolgáltató", "Adatkezelő").

A Silicium Network Kft. kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét és megtesz minden olyan intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, egyebek mellett a következőkkel:

    1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
    1998. évi személyes adatok gépi feldolgozásáról szóló 1998. évi VI. tv.;
    2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
    2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.).

A WebPark rendszerben a felhasználók által megadott adatok egy része elengedhetetlen a szolgáltatások igénybevételéhez, egyes adatokat viszont önkéntesen lehet megadni. Utóbbi esetben adatközlésük önkéntesen történik. A szükséges- és a nem kötelező adatok megadásakor a felhasználó egyaránt elfogadja a jelen adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Az adatkezelés kizárólagos célja a felhasználók kiszolgálásához szükséges adatok rögzítése, továbbá rendszerünk, hálózataink, más felhasználók, más rendszerek, más hálózatok, illetve az Internet védelme, a spam levelek elleni védelem a törvényi előírások teljesülése mellett. Marketing célok érdekében nem rögzítünk adatokat, illetve kereskedelmi és reklámcélra nem adunk át semmilyen információt.

A rendszer használatához szükséges hozzáférési adatokat a Szolgáltató kizárólag a felhasználó által megadott kapcsolattartói e-mail címre küldhet.

A regisztrációhoz és a használathoz e-mail címet és jelszót szükséges választani, de a felhasználó bármikor kezdeményezheti e-mail címének, jelszavának vagy más adatának törlését/módosítását vagy az online felületén keresztül vagy a megadott kapcsolattartói e-mailről az info@webpark.hu címre küldött levél által (amelyre választ szintén a megadott kapcsolattartói e-mail címre kap a felhasználó).

A felhasználók hamis adatokat nem adhatnak meg, ebből fakadóan az esetlegesen felmerült hátrányokért és károkért teljes mértékben a felhasználót terheli a felelősség.

A rendszerben azon forgalmi adatokat naplózzuk és őrizzük, melyek megőrzése törvényesen kötelező, illetve a rendszer működéséhez és működtetéséhez szükségesek, továbbá a webes használat során felhasználó által használt IP-cím, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer automatikusan közölt típusa megőrzésre kerül. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. Ezen adatokat Szolgáltató legfeljebb 30 napig őrzi meg, ezt követően törli őket.
Szolgáltatót ezen adatok kiadására a felhasználó saját adatai vonatkozásában sem kötelezheti.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik a törvény alapján kötelező adattovábbításokra (pl. hatóság által kért adatátadásra).

 Személyes adataik kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet írásban kérjük eljuttatni az adatkezelő részére, amire törvényes határidőn belül választ adunk.

A szolgáltatás nyújtása során a tudomásunkra jutott adatokat csak a szolgáltatás teljesíthetőségének mértékéig használjuk fel. Online és postai reklám, valamint marketinganyagot csak az Ügyfél előzetes hozzájárulásával küldünk, továbbá - az Ügyfél kérésére - szervereinken szűrjük mindazon helyekről az Ügyfél irányába történő levélkézbesítéseket, ahonnan Ügyfelünk bizonyíthatóan rendszeresen kap kéretlen leveleket (SPAM) annak ellenére, hogy a levél feladójához címzett levélben kérte ennek megszüntetését.

Az online felülethez tartozó felhasználói jelszavakat a legszigorúbb biztonsági elveket figyelembe véve Szolgáltató kódolva tárolja, azokhoz így saját munkatársai sem férnek hozzá.

Adatokat a Szolgáltató kizárólag folyamatosan felügyelt, őrzött, zárt szervertermekben elhelyezett szervereken tárol.


ph ph
ph ph ph
ph
ph

információk

bankkártyás fizetés

Legyen a Partnerünk!

A bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bank.

CIB Bank
Elfogadott kártyák:


Bankkártyás fizetés
bullet ph ÁSZF
ph
bullet ph Adatkezelési nyilatkozat
ph
bullet ph Hitelesített számlák
bullet ph Vásárlási útmutató
ph
bullet ph Hibabejelentés
bullet ph Hűségprogram
- hogyan működik?
ph
bullet ph Domain Reseller program
ph WebPark.hu ©2018 Silicium Network Informatikai Kft. Minden jog fenntartva.